Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, ar fi vrut să se sinucidă în închisoare

Viața în închisoare nu este ușoară indiferent de statul avut în afara ei. Mulți dintre politicienii și oamenii de afaceri ajunși după gratii se confruntă cu depresia. Este și cazul lui Dorin Cocoș.

16 iul. 2017, 09:48
Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, ar fi vrut să se sinucidă în închisoare

Potrivit unei mărturisiri a interlopului Sile Cămătaru, fostul soț al Elenei Udrea a vrut să se sinucidă în spatele gratiilor. „Bine, el e închis acum, dar ajunsese într-un moment în care nu mai vrea nimic, decât moartea”, a declarat Sile Cămătaru la „Agenţia VIP”, potrivit spynews.

Dorin Cocoș a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, instanţa dispunând în cazul lui o pedeapsă de doi ani și patru luni, plus confiscarea a 9.000.000 de euro.

Interlopul a mai vorbit şi despre cât de grea a fost pentru el perioada în care a stat în închisoare şi cum a reuşit să reziste necazurilor.

„A fost greu, normal, am avut încercări foarte mari. În afară de moarte nu cred ca există ceva mai urât decât să stai închis. Te transformi într-un animal. (…) Printre altele făceam şi sport, este un mod de a te menţine la închisoare, să te mentii mai bine. Citeam. Le mai vorbeam detinuţilor de Dumnezeu, mai vorbeam de diverse credinţe, de familie, de copii”, a mai spus Sile Cămătaru.