Dorin Mateuț, cumpănă în apropierea Anului Nou. Marele dinamovist a fost operat de urgență. Care e acum starea sa de sănătate

Dorin Mateuț, fostul mare fotbalist dinamovist, a fost operat în București din cauza unor probleme serioase la picior.

31 dec. 2022, 08:22
Dorin Mateuț, cumpănă în apropierea Anului Nou. Marele dinamovist a fost operat de urgență. Care e acum starea sa de sănătate

Dorin Mateuț (57 de ani) s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar medicii de la Spitalul Clinic de Urgență București au decis să-l opereze.

Intervenția chirurgicală a fost un succes, a anunțat fiica fotbalistului, Natașia Mateuț, iar eroul Dianmo e în afara oricărui pericol.

Dorin Mateuț și familia lui au depășit temerile și sunt liniștiți acum, când totul s-a încheiat cu bine. Natalia Mateuț a mărturisit că a fost luată prin surprindere de problemele de sănătate cu care s-a confruntat tatăl ei, mai ales că inițial acesta a refuzat să vorbească despre ele.

„Am fost și eu luată prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Înțeleg că tata avea niște probleme la picior, că acuza niște dureri la genunchi în ultimele zile, despre care a spus și nu prea. Mama și tata urmau să plece în vacanță, de pe 30, timp de două săptămâni.

E vorba despre niște cheaguri de sânge pe care tata le avea la picior. I le-au descoperit la picior, vreo 6-7 la număr. Ieri, în cadrul unei intervenții încheiate cu succes, au fost eliminate”, a declarat fiica lui Dorin Mateuț, Natalia Mateuț, pentru SpyNews.

Citește și Natalia Mateuț, apariție de senzație la împlinirea vârstei de 32 de ani. Vedeta a purtat o rochie transparentă care a atras toate privirile

Dorin Mateuț, unul dintre cei mai mari fotbaliști cu care se mândrește Dinamo

Dorin Mateuț este unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut Dinamo. S-a bucurat de succes după succes alături de echipa sa și a reușit niște performanțe notabile. Fostul mijlocaș a câștigat „Gheata de Aur” a Europei, trofeu acordat celui mai prolific marcator de pe continent, în 1989.  În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Citește și A murit Pele! Ultimul mesaj al triplului campion mondial şi ce a transmis fiica după deces VIDEO

Mateuț l-a urmat pe Lucescu la Dinamo și va rămâne în amintirea tuturor pentru golurile cu FC Dundee United, care au readus echipa Dinamo București într-o primăvară europeană. Alt gol important marcat de Mateuț a fost în meciul de pe „Vasil Levski” din toamna lui 1988, când România a învins Bulgaria, reușind apoi o calificare după 20 de ani la un campionat mondial.

În sezonul 1989 – 1990 mijlocașul a înscris 4 goluri în 8 meciuri și s-a calificat cu Dinamo în semifinalele Cupei Cupelor.