Dorin Semeghin nu mai bea de 8 ANI. Ce mai face fotbalistul supranumit „spaima sticlelor de vin”

Dorin Semeghin, devenit celebru după ce, băut fiind, a intrat cu maşina într-un hotel din Bucureşti, pe vremea când juca la Dinamo, eveniment ce i-a adus şi porecla de "Semeghin, spaima sticlelor de vin", a ajuns la 36 de ani şi încă mai joacă fotbal la Rapid CFR Suceava.

29 oct. 2015, 13:27

Dorin Semeghin recunoaşte că a avut o problemă cu alcoolul, dar anunţă că este curat de multă vreme.

„De opt ani n-am pus strop de alcool în gură! Nu gust nici măcar de sărbători. Cine mi-a spus aşa n-a fost niciodată cu mine la băutură, aşadar pot să mă gândesc la faptul că a fost pusă doar pentru că rima. Nu ştiu cine a scos-o pe asta cu «Semeghin, spaima sticlelor de vin». Cred că galeria lui Dinamo, dar cei de acolo nu au fost cu mine să vadă dacă am băut 10 sau 20 de sticle”,a declarat Semeghin pentru Ring.

Citeşte şi GEST EROIC al lui Dorin Semeghin. A fost OMUL MECIULUI deşi a jucat cu INTESTINUL PERFORAT

„Am avut o perioadă foarte bună la Dinamo. Dacă aş fi avut atunci mintea de acum, sunt sigur că aş fi jucat şi la o echipă bună din străinătate. Am avut câteva sincope odată cu venirea de la Suceava în Bucureşti pe care aş fi putut să le evit dacă aveam mintea mai dezgheţată, mai lucidă. Ştiţi cum e, eram tânăr şi m-a luat valul, dar nu-mi pare rău de nimic, aşa a fost să fie. Nu pot să dau timpul înapoi”, a mai spus Semeghin.