Dorinel Munteanu, executat silit de FOSTA SOŢIE. Incredibil: unde lucrează acum fostul jucător al NAŢIONALEI

Dorinel Munteanu este ameninţat cu executarea silită de către fosta lui soţie. Aceasta a obţţinut deja o hotărâre judecatorească, însă războiul dintre cei doi continuă.

07 mai 2018, 11:03
Dorinel Munteanu, executat silit de FOSTA SOŢIE. Incredibil: unde lucrează acum fostul jucător al NAŢIONALEI

Dorinel Munteanu ar putea sa fie nevoit sa-i plateasca o suma uriasa fostei sale sotii. La divort, cei doi au stabilit ca fostul mijlocas al echipei nationale sa-i plateasca lunar o suma de bani cu titlu de „prestatie compensatorie”. Aceasta ar urma sa varieze in functie de angajamentul pe care Dorinel Munteanu il are ca antrenor.

Dorinel Munteanu trebuie să-i plătească O AVERE fostei soţii. Cât îl costă DIVORŢUL

Suma pleaca de la 1.500 euro lunar, creste la 2.500 euro daca acesta incaseaza un salariu de 20.000 euro pe luna, 3.500 euro pentru un salariu de 30.000 euro si 4.500 euro la un salariu de peste 50.000 euro. La aceasta suma se adauga inca 2.500 euro lunar pentru cheltuielile pe care fosta sotie si fiica celor doi care are 25 de ani le au in Germania si care trebuie sa acopere asigurare imobil, impozit, asigurare masini, curent, apa, telefon, asigurare medicala a fiicei.

Anul trecut, fosta sotie a lui Dorinel Munteanu a obtinut executarea silita a acestuia pentru sumele mentionate mai sus. Antrenorul a contestat insa decizia si chiar a obtinut o suspendare provizorie a executarii, iar procesul se afla momentan pe rol.

In acest moment, Dorinel Munteanu este director tehnic la CSM Scolar Resita, in liga a III-a. Ultima oara, a antrenat in 2017 echipa irakiana FC Zakho.