Dorința halucinantă a lui Pavel Bartoș! “Îmi doresc să mor înaintea celor dragi mie!”

Simpaticul prezentator de la PRO TV a făcut mărturisiri halucinante. Pavel Bartoș a vorbit deschis despre dorința atipică pe care o are.

28 feb. 2022, 16:23
Dorința halucinantă a lui Pavel Bartoș! “Îmi doresc să mor înaintea celor dragi mie!”

Zilele trecute, simpaticul prezentator de la PRO TV a fost prezent la avanpremiera filmului “Odată pentru totdeauna”, în care prietenul său Smiley joacă rolul principal. Modul în care Smiley a dat viață personajului principal din filmul “Odată pentru totdeauna” se pare că l-a inspirat pe Pavel Bartoș să se destăinuie cu privire la temerile sale.

CITEȘTE ȘI: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. A lăsat actoria pentru cel mai mare vis al ei

De obicei nu am dintr-astea, pentru că eu am o zicală: «Dacă nu ți le propui, nu le ai!» Cum să zic eu, doar atât am o chestie, îmi doresc să mor înaintea celor dragi mie!”, a mărturisit prezentatorul TV, potrivit Cancan.ro.

Cum a scăpat de kilogramele în plus!

CITEȘTE ȘI: Pavel Bartoş, ameninţat de Cabral: „Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine!”

Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum a reuşit şi care este dieta-minune. Actorul a început cura de slăbire în august și, în total, a scpoat de 12 kilograme. În cel mai recent interviu, prezentatorul emisiunilor „Masked Singer România” și „Românii au talent”, dar și actor la Teatrul Odeon, a dezvăluit motivul care l-a făcut să recurgă la această schimbare.

„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm”, a declarat Pavel Bartoș, potrivit Click!.