SCANDALOS! Umilinţă INCREDIBILĂ pentru marele campion LEONARD DOROFTEI

Leonard Doroftei, presedintele FR Box, a demisionat dupa ce a fost jignit de consilierul ministrului sportului, Vasile Catea.

17 sept. 2014, 11:21
SCANDALOS! Umilinţă INCREDIBILĂ pentru marele campion LEONARD DOROFTEI

„Este inadmisibil ca un consilier al ministrului sa foloseasca un astfel de limbaj suburban. Mi-a spus textual ca se pisa pe mine!”, spune Leonard Doroftei, potrivit Sport News.

„Cum, bai, nene, sa zica asa ceva? Aici suntem in lumea sportului, iar Leonard Doroftei reprezinta ceva in sportul romanesc. Mai grav mi se pare faptul ca nici acum ministrul nu l-a bagat in sedinta pe Catea. E incredibil ce se intampla. Totul a fost premeditat, iar cei din Biroul Federal vor sa scape de mine. Motivul? I-am intrebat de bani, iar acest lucru i-a deranjat.

Vorba aia, totul pana la bani! Pai eu am impartit banii de la federatie tuturor antrenorilor si in cinci luni i-au papat pe toti. Am imprumutat alti bani. Si aia s-au dus si au venit sa-mi ceara din nou. Pai de ce nu faci, frate, economii, cand stii clar pe ce bani de bazezi?

De ce iei in cantonamente 20 de sportivi in loc de 7-8? Cum justifici tu faptul ca ai cheltuit o gramada de bani pentru paza la un eveniment la care au fost doi-trei insi in tribuna? Eu vreau sa stiu pe ce s-au dus toti acesti bani. Atat!”, a mai spus Doroftei.


loading...
Partenerii noștri