DORTMUND – PSG 2-1 în prima manşă din optimile de finală ale CHAMPIONS LEAGUE

Borussia Dortmund s-a impus, marţi, pe teren propriu, scor 2-1 cu PSG în prima manşă din optimile de finală ale Champions League. Returul se joacă la Paris, pe 11 martie.

18 feb. 2020, 21:31
DORTMUND – PSG 2-1 în prima manşă din optimile de finală ale CHAMPIONS LEAGUE

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint Germain, scor 2-1. Haaland a făcut spectacol şi a marcat de două ori în poarta lui Keylor Navas, între reuşitele sale intercalându-se golul lui Neymar.

La primul meci în UCL pentru Borussia, Haaland a marcat de două în meciul cu PSG. Atacantul a punctat în minutul 67 și a deschis scorul. După un carambol, mingea a ajuns la norvegian, care a pus latul și a trimis mingea sub bară, din 6 metri. În minutul 77, la două minute după ce Neymar a egalat, Haaland a marcat un eurogol. Atacantul a primit o pasă la marginea careului și a trimis un șut violent, sub bară, de la 20 de metri.

Haaland are un sezon de vis în Champions League. Are 10 goluri în 7 meciuri și este golgeterul competiției, la egalitate cu Lewandowski, polonezul de la Bayern.

DORTMUND – PSG 2-1 (0-0)

Haaland 67, 78 / Neymar 74

Dortmund: Burki – Piszczek, Hummels, Zagadou – Hakimi, Witsel, Emre Can, Guerreiro – Sancho (90 Schmelzer), Haaland, T. Hazard (67 Reyna). Antrenor: Lucien Favre.

PSG: Keylor Navas – Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Kurzawa – Verratti, Marquinhos, Gueye – Di Maria (77 Sarabia), Mbappe, Neymar. Antrenor: Thoams Tuchel.