Doru Gusman nu-i va face parastasul obişnuit, de un an, lui Petrică Mîţu Stoian: „Eu zic că e cea mai bună decizie”

Doru Gusman nu-i va face parastasul obişnuit, de un an, lui Petrică Mîţu Stoian. Anul trecut, pe data de 6 noiembrie, artistul avea să moară fulgerător în urma unei vizite la o clinică, acolo unde a mers pentru a face un tratement post-COVID-19.

13 oct. 2022, 09:25
Doru Gusman nu-i va face parastasul obişnuit, de un an, lui Petrică Mîţu Stoian: „Eu zic că e cea mai bună decizie”
Doru Gusman nu-i va face parastasul obişnuit, de un an, lui Petrică Mîţu Stoian

Doru Gusman nu-i va face parastasul obişnuit, de un an, lui Petrică Mîţu Stoian. Urmează să se împlinească un an de când cântărețul de muzică populară a plecat dintre noi, iar impresarul artistului se va ocupa de organiza parastasului, însă a luat o decizie radicală.

Citeşte şi: S-a împărţit oficial averea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce au primit cele două surori şi cu ce a rămas impresarul Doru Guşman

Doru Gusman nu-i va face parastasul obişnuit, de un an, lui Petrică Mîţu Stoian

Dacă la celelalte parastase organizate pentru artist chema oameni acasă sau la restaurant, familia regretatului Petrică Mâțu Stoian, colegi de breaslă, prieteni, anul acesta nu se va mai întâmpla la fel. Doru Gusman a transmis că va chema oameni la biserică și la cimitir, însă toată mâncarea pe care o va pregăti o va duce la un cămin de bătrâni din Craiova. Consideră că e cea mai bună decizie, căci oamenii chiar au nevoie de ajutor și cu ei reușește să facă o adevărată pomană.

Parastasul va fi sâmbătă, 5 noiembrie. Îl vor organiza altfel decât până acum. Până acum l-am făcut la restaurant sau acasă și am făcut de mai multe ori, că mie mi-a murit și soția anul trecut. Am făcut 4 parastase pentru nevasta mea, 3 pentru Petre, al patrulea urmând să fie acum. Tot timpul au fost prezente aceleași persoane.

Am zis ca acum să facem astfel. O să mergem dimineața la biserică, după care la cimitir, iar ulterior o să vin acasă și toată mâncarea, toată pregătirea o voi duce la un azil din Craiova. Nu mai chemăm oameni acasă, decât la biserică și la cimitir, iar la azil sunt vreo 300-350 de persoane. Voi lua toată mâncarea și o voi duce acolo, va fi mâncare gătită, nu pachete. Eu zic că e cea mai bună decizie. Acolo e adevărata pomană, acei oameni chiar au nevoie”, a spus Doru Gușman, pentru Spynews.ro.