Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul celor patru persoane găsite moarte într-o pădure din Vrancea

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul celor patru persoane găsite moarte într-o pădure din Vrancea.

21 oct. 2015, 11:00
Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul celor patru persoane găsite moarte într-o pădure din Vrancea

Totodată, legiştii au stabilit că Elena Iordache, femeia de 41 de ani găsită moartă într-o pădure din Vrancea, la o săptămână de când dispăruse după ce a plecat să îşi caute sora şi nepoatele, a decedat din cauza hipotermiei.

Aceasta a fost găsită moartă de doi localinici în apropierea satului Mahriu, comuna Poiana Cristei, situat la aproximativ 4 kilometri de satul Dealul Cucului, de unde plecase.

Sfârşit tragic pentru mătuşa fetelor moarte de frig în pădure. Femeia a fost găsită decedată

Femeia va fi înmormântată, joi, alături de sora şi de nepoatele sale, care au murit în condiţii similare, după ce s-au rătăcit în pădurea de la Poiana Cristei.

Elena Iordache plecase împreună cu sora ei, Dumitra Iordache, şi cu fetele acesteia, Viorica, de 14 ani, şi Mădălina, de 3 ani, prin pădure, dar nu au mai ajuns acasă. Ultimele trei au fost găsite moarte la scurt timp după dispariţie. Cele două fete au murit îmbrăţişate, cel mai probabil în încercarea de a se încălzi. Erau la un kilometru distanţă de mama lor, care a fost găsită şi ea moartă, cu fesul şi cu geaca fetei de 14 ani pe ea.

Dezvăluiri despre morţile suspecte dintr-o pădure din Vrancea. Cum au fost găsite cele trei cadavre

O variantă a autorităţilor este că, foarte probabil, mamei i s-a făcut rău, fata cea mare a încercat să o protejeze de frig şi a plecat cu sora mai mică spre Dealul Cucului pentru a căuta ajutor. Pe drum, însă, s-au rătăcit, nu au mai găsit ieşirea din pădure şi până la urmă s-au aşezat lângă tulpina unui copac, unde şi-au dat, însă, ultima suflare.