DOSARUL ANRP: Ingrid Popa Mocanu, REŢINUTĂ de DNA VIDEO

Ingrid Popa Mocanu, fost vicepreședinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, a fost reținută luni de DNA în dosarul ANRP.

16 mart. 2015, 15:20
DOSARUL ANRP: Ingrid Popa Mocanu, REŢINUTĂ de DNA VIDEO

”Nu am făcut nimic, sunt faptele evaluatorilor. Nu am făcut niciun prejudiciu în el”, a declarat Ingrid Popa Mocanu, la ieșirea din DNA, înainte de a fi dusă în arestul Capitalei.

Ea este acuzată de 3 infracțiuni de abuz în serviciu, comise pe vremea când era vicepreședinte al Comisiei, funcție deținută în perioada 26 iunie 2008 — 6 martie 2009.

Şi HORIA GEORGESCU, şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, a fost reţinut, luni, de DNA, după ce a fost audiat de procurori aproape 6 ore. Şeful ANI a fost dus în Arestul Poliţiei Capitalei şi urmează ca marţi procororii DNA să ceară Înaltei Curți de Casație și Justiție arestare preventivă pentru 30 de zile pentru abuz în serviciu. Potrivit procurorilor, Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din care făcea parte şi Horia Georgescu a supraevaluat bunurile în trei dosare cauzând un prejudiciu de aproximativ 75.000.000 euro.

HORIA GEORGESCU, şeful ANI, REŢINUT de DNA pentru imobile retrocedate, supraevaluate cu 75 MIL. EURO