Dosarul Caracal. Dincă şi Risipiţeanu rămân în arest preventiv

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, trimişi în judecată în dosarul crimelor din Caracal, rămân în arest preventiv, au decis, vineri, magistraţii Tribunalului Olt. Cei doi nu au fost duși la instanță, ci au fost audiați prin videoconferință.

20 mart. 2020, 10:08
Dosarul Caracal. Dincă şi Risipiţeanu rămân în arest preventiv

CAZUL CARACAL. Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu au fost audiaţi, vineri, de magistraţii din Olt prin videoconferinţă. Dincă şi Risipiţeanu nu pot ieşi din Penitenciarul Craiova, acolo unde sunt închişi, din cauza restricţiilor impuse ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Ştefan Risipiţeanu, inclupat în dosarul „Caracal” şi arestat preventiv, le-a cerut judecătorilor să-l trimită în arest la domiciliu sau să-l pună sub control judiciar, însă judecătorii Tribunalului Olt i-au respins cererea.

Caz Caracal. Gheorghe Dincă, desfigurat în bătaie în puşcărie 

„Prin încheierea de astăzi (vineri – n.r.), a fost respinsă cererea de înlocuire a măsurii arestului cu măsura controlului judiciar sau cu măsura arestului la domiciliu, formulată de RS. A fost constatată legalitatea şi menţinută măsura arestării pentru ambii inculpaţi”, a declarat judecătorul Gabriel Arabelea, purtător de cuvânt Tribunalul Olt.

Decizia poate fi contestată în 48 de ore de la data comunicării, potrivit reprezentanţilor Tribunalului Olt.


loading...