Dosarul lui Oprescu. Avocat: Au fost depuse cereri pentru audierea a 8 martori şi confruntare cu denunţătorul

Avocata lui Sorin Oprescu, Andreea Iacob, a anunțat, luni, că apărarea a depus cereri pentru audierea a opt martori și reaudierea unuia, dar și pentru confruntarea cu inculpatul denunțător Bogdan Popa.

05 oct. 2015, 15:02
Dosarul lui Oprescu. Avocat: Au fost depuse cereri pentru audierea a 8 martori şi confruntare cu denunţătorul

„Am depus cereri pentru audierea a opt martori, reaudierea unui martor ale cărui declarații, în opinia apărării, sunt insuficiente în raport de situația de fapt reținută de procurori și confruntare cu inculpatul denunțător Popa Bogdan, întrucât între declarațiile lui Oprescu și ale lui există contradicții.

În plus, patru dintre martorii propuși de apărare pot confirma faptul că Sorin Oprescu a solicitat sume de bani cu titlu de împrumut”, a explicat Andreea Iacob, la ieșirea de la DNA.

Citeşte şi: SORIN OPRESCU află marţi dacă scapă de arest UPDATE

Curtea de Apel București a amânat pentru marți luarea unei decizii pe cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai ușoară, arestul la domiciliu sau controlul judiciar, în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

Curtea de Apel București a judecat luni o contestație a lui Sorin Oprescu față de decizia Tribunalului București din 25 septembrie prin care i s-a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv.

Ședința de judecată nu a fost publică, iar avocații lui Oprescu au evitat să dea declarații presei, ei părăsind sediul Curții de Apel pe o ieșire laterală.

Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, iar de atunci s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, el fiind internat patru zile la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost supus unor investigații amănunțite.