DETALII ŞOCANTE în dosarul mafiei cărnii stricate. Firmele aprovizionau spitale, şcoli şi penitenciare

Publicat: Marţi, 25 Martie 2014 10:55 // Actualizat: Marţi, 25 Martie 2014 12:01 // Sursa: romaniatv.net

Detalii şocante ies la iveală în dosarul mafiei cărnii stricate. Firmele care au pus pe piaţă carne stricată aveau contracte inclusiv cu Ministerul de Interne, penitenciare, şcoli şi spitale. Anchetatorii au stabilit că reţeaua cărnii stricate funcţiona de cel puţin trei ani.

Mai multe instituţii ale statului au semnat contracte cu firma Michelangelo SRL, dar şi cu alte firme despre care anchetatorii spun că au fost implicate în mafia cărnii stricate.

Una dintre instituţii este cantina de ajutor social a Primăriei Cluj-Napoca, care a fost aprovizionată cu carne de pasăre. Cantina aparţine Primăriei Cluj-Napoca, iar contractul a fost finanţat din fonduri comunitare, potrivit România TV.

Un alt client al Michelangelo este Spitalul de Boli Psihice Cronice Borşa care a primit, în urma unei licitaţii organizate în anul 2012, carne şi produse din carne.

CITEŞTE ŞI Carne STRICATĂ în magazine. Vezi cum plănuiau cei din MAFIA CĂRNII să o trimită pe mesele consumatorilor

Până acum anchetatorii au stabilit că reţeaua cărnii stricate funcţiona de cel puţin trei ani şi că unii dintre principalii furnizori de carne alterată au încheiat, de-a lungul timpului, contracte cu instituţii aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), ale Ministerului Justiţiei, ale Ministerului Sănătăţii, dar şi cu primării, care au în administrare şcoli sau grădiniţe.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
carne stricată dosarul mafiei carnii mafia cărnii Michelangelo SRL
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 mar 12:04
...care au pus pe piaţă carne stricată aveau contracte inclusiv cu Ministerul de Interne, penitenciare, şcoli şi spitale. Citește mai departe…. Citeste toata stirea DETALII ŞOCANTE în dosarul mafiei cărnii stricate. Firmele aprovizionau spitale, şcoli şi...
25 mar 10:58
...

Detalii şocante ies la iveală în dosarul mafiei cărnii stricate. Firmele care au pus pe...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H