DOSARUL MICROSOFT. Avocaţii Elenei Udrea: DNA probează faptele cu un BILEŢEL şi denunţul lui Pescariu

Avocaţii Elenei Udrea susţin că probele reţinute şi prezentate de DNA în referatul cu propunere de arestare a fostului ministru sunt denunţul lui Dinu Pescariu, precum şi un bileţel găsit la percheziţiile de la domiciliul acestuia. 

11 feb. 2015, 15:58
DOSARUL MICROSOFT. Avocaţii Elenei Udrea: DNA probează faptele cu un BILEŢEL şi denunţul lui Pescariu

Potrivit avocaţilor, probele anchetatorilor nu dovedesc acuzaţiile pe care i le aduc Elenei Udrea, acestea constând până la acest moment în denunţul făcut de Dinu Pescariu şi un bileţel găsit la percheziţiile de la domiciliul omului de afaceri pe care erau notate iniţialele „E.U.” şi suma de 500.000 de euro, scrie dcnews.ro

Astfel, explică avocaţii, anchetatorii ar încerca să dovedească mita pe care omul de afaceri Dinu Pescariu i-ar fi dat-o Elenei Udrea.

Totodată, spun avocaţii, la dosar se mai află şi extrase de cont, care însă nu dovedesc acuzaţiile aduse.

ELENA UDREA, ÎN CĂTUŞE în faţa judecătorilor ICCJ. Procurorii cer ARESTAREA

ELENA UDREA află, miercuri, dacă îşi va petrece următoarele 30 de zile în arestul poliţiei.

Judecătorii de la Înalta Curte judecă, într-o şedinţă care a început la ora 14.00, cererea procurorilor de arestare preventivă a fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Tursimului în dosarul Microsoft, în care este acuzată de infracţiuni de trafic de influenţă şi o infracţiune de spălare de bani.

Elena Udrea a ajuns la Înalta Curte puţin după ora 13.30 şi, în momentul în care a coborât din maşina cu care a fost adusă din arest, era încătuşată. Ea a făcut din nou semnul cu mâna la nas care a stârnit numeroase controverse după discursul din plenul Camerei Deputaţilor.