Dosarul secret pe care Anamaria Prodan l-a moştenit de la mama sa. Ce a descoperit despre Reghecampf: „Era să fac infarct!”

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a avut o relație apropiată cu Ionela Prodan, dar a negat că ar fi luat bani de la mama soţiei sale. Anamaria Prodan susţine însă că lucrurile nu stau chiar aşa!

23 feb. 2022, 08:33
Dosarul secret pe care Anamaria Prodan l-a moştenit de la mama sa. Ce a descoperit despre Reghecampf: „Era să fac infarct!”
Dosarul secret pe care Anamaria Prodan l-a moştenit de la mama sa

Dosarul secret pe care Anamaria Prodan l-a moştenit de la mama sa. Sexy-impresara susţine că mama ei îi împrumuta mereu bani lui Laurenţiu Reghecamp, ba chiar cu martori şi nu doar „foarte rar”, așa cum a declarat antrenorul în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Dosarul secret pe care Anamaria Prodan l-a moştenit de la mama sa. Ce a descoperit despre Reghecampf: „Era să fac infarct!”

„Laurențiu Reghecampf am văzut că nici de fosta soacră nu își aduce aminte bine, nici câți bani are, nici cum are, dar, în rest, mergea săptămânal la soacra pe care o iubea foarte tare și o considera mama lui, ca să ia bani, să trăiască. L-a iertat de foarte multe ori, când știa cu ce nenorocite de femei umblă și îl învăța ca pe propriul copil și îi spunea: Mamă, tu nu poți să decazi, tu trebuie să crești. L-am învățat și eu, și mama mea, în fiecare secundă, cât de mândru să stea”, a declarat Anamaria Prodan la „Acces direct”.

Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan. Câți bani avea soacra sa în cont, înainte să moară

Anamaria Prodan a dezvăluit că mama ei a avut un dosar în care trecea toți banii pe care îi dădea împrumut lui Laurenţiu Reghecampf, pe care îl punea să semneze un act de fiecare dată: „Mama mea l-a pus pe Reghecampf să semneze de fiecare dată când a luat bani de la ea. Le-am depus la dosar, toți banii pe care mama mea i-a strâns și mi l-a lăsat, săraca, în bibliotecă, iar eu când am găsit dosarul era să fac infarct. Săraca, mă ajută și de dincolo de viață!”.

Reghecampf nu renunţă la avere: „Cum adică sunt banii lui mama? Ce, era Ionela Prodan şeic?”. Antrenorul aruncă bomba: „Eu am cumpărat tot, am facturi!” VIDEO

„Da, era o femeie foarte bogată. Sunt lucruri pe care trebuie să vi le spună Ana, că nu sunt în măsură să vorbesc despre averea Ionelei Prodan. Dar nu era persoana care să-ți spună „Ia contul și fă ce vrei!”. Nici Anamaria nu avea acces la lucrurile astea. Era o femeie care ținea foarte mult la banii ei. Nu cerea nimic de la nimeni, dar nici nu dădea nimic la nimeni. Da, poate au fost momente când ne-a dat bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am dat înapoi. Sau i-a dat Anamariei, e mama ei. N-a fost niciodată discuția ca eu să profit de Ionela Prodan”, a spus Laurenţiu Reghecampf.