Dosarul Tel Drum, în care este cercetat şi Liviu Dragnea, aproape de finalizare. Anunţ de ultima oră al şefului DNA

Dosarul Tel Drum, deschis acum 5 ani și care îl vizează pe fostul lider PSD Liviu Dragnea, a ajuns subiect de glume între jurnaliști și șeful DNA. S-a întâmplat marţi, la evenimentul de sărbătorire a 20 de ani de la înființarea DNA. Ulterior, şeful DNA a făcut precizări importante cu privire la anchetă.

27 sept. 2022, 15:43
Dosarul Tel Drum, în care este cercetat şi Liviu Dragnea, aproape de finalizare. Anunţ de ultima oră al şefului DNA

Se strânge laţul în jurul gâtului lui Liviu Dragnea. Dosarul Tel Drum este tot mai aproape de finalizare. Şeful DNA Crin Bolog a precizat că dosarul Tel Drum va fi soluționat până își încheie mandatul, adică în februarie 2023.

”Ceea ce pot să vă spun, că mi-a transmis doamna procuror (Alexandra Lăncrănjan, n.red.), este că scrie la soluție, ceea ce e este un fapt îmbucurător”, a precizat Crin Bologa, citat de G4media.ro.

Citeşte şi: Liviu Dragnea face lumină în scandalul cu Codrin Ştefănescu: „Partidul s-a umplut de oameni de afaceri, unii cu legături dubioase. Nu mai pot colabora cu Codrin în niciun partid”

Crin Bologa s-a arătat în mai multe rânduri nemulțumit de întârzierile din dosarul Tel Drum, cea mai recentă referire fiind la finalul lunii mai.

”Dosarul de care vorbim, dosarul Tel Drum, acolo avea calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean, acolo a fost pus sub acuzare, nu mai este suspect, este inculpat. Iar procurorul de caz afirmă că este în stadiu de redactare a soluţiei. Acum eu nu ştiu ce soluţie va da. Nu par foarte mulţumit pentru că cel care a condus DNA a înainte de a veni eu interimar, a dat anumite termene şi aceste termene s-au prelungit, s-au prelungit. Sigur că sunt motivate de procurorul de caz. Dosarul este în lucrare, în permanenţă, deci nu au fost perioade de timp în care s-a aflat în nelucrare, numai că lumea aşteaptă foarte mult finalizarea acestui dosar. (…) Imediat îmi expiră mandatul şi nu am văzut Tel Drum finalizat. Aş vrea să îl văd mai mult ca oricine”, a mai afirmat şeful DNA.

Citeşte şi: Lovitură pentru Liviu Dragnea. Tribunalul menţine interceptările SRI ca probe în dosarul Tel Drum