DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos: Cerem continuarea procesului, nu am săvârşit nicio faptă

DOSARUL TRANSFERURILOR. Fostul patron al FC Rapid George Copos a declarat, luni, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă un nou termen în Dosarul Transferurilor, că apărătorii săi vor solicita instanţei continuarea procesului penal, el nefiind interesat de prescripţia faptelor.

10 feb. 2014, 12:49
DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos: Cerem continuarea procesului, nu am săvârşit nicio faptă

DOSARUL TRANSFERURILOR. „Pe mine nu mă interesează prescripţia. Am stat mult de vorbă cu avocaţii şi vom cere continuarea procesului penal pentru că ştim că nu am săvârşit nicio faptă care ne priveşte pe noi, cei de la Rapid, legată de transferurile lui Cristian Dulca şi Florin Bratu. Vom cere continuarea procesului pentru că sunt nevinovat. Am foarte mare încredere în completul de judecată şi sper să terminăm odată.

Dar şapte ani de zile presa a făcut o presiune fantastică şi asupra noastră şi asupra justiţiei, ceea ce nu este corect. Am probat cu documente contabile că nu avem nicio vină şi că s-a făcut o omisiune la Parchet. Nu sunt supărat pentru asta, se întâmplă în viaţa asta, dar este neplăcut. Cei de la Înalta Curte au fost corecţi„, a declarat George Copos, la sosirea la Curtea de Apel, la termenul de luni din Dosarul Transferurilor.

Citeşte şi DOSARUL TRANSFERURILOR: Copos, verificat în Lichtenstein pentru SPĂLARE DE BANI

Unele fapte din acest dosar ar putea fi prescrise, potrivit noului Cod Penal, care a intrat în vigoare la 1 februarie.

Citeşte şi Inculpaţii din Dosarul Transferurilor au scăpat de acuzaţiile de înşelăciune şi evaziune fiscală

Luni a fost programat un nou teremen în Dosarul Transferurilor, la Curtea de Apel, în care sunt judecaţi opt oameni de fotbal: Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu.

Citeşte şi DOSARUL TRANSFERURILOR. Ioan Becali: Nu contează prescripţia, îmi voi dovedi nevinovăţia