DOSARUL TRANSFERURILOR, verdictul lui Dumitru Dragomir. Trei „grei” vor fi condamnaţi cu executare

DOSARUL TRANSFERURILOR. Dumitru Dragomir şi-a luat foarte în serios rolul de "oracol" şi a simţit nevoia să lanseze un site de analize şi previziuni. Una dintre predicţiile sale se referă la condamnările ce vor fi dictate de judecători marţi, în Dosarul Transferurlor.

03 mart. 2014, 15:50
DOSARUL TRANSFERURILOR, verdictul lui Dumitru Dragomir. Trei „grei” vor fi condamnaţi cu executare

DOSARUL TRANSFERURILOR. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, se aşteaptă ca trei dintre cei opt inculpaţi în Dosarul Transferurilor să primească pedepse cu executare la termenul de marţi, când se va da verdictul final.

Citeşte şi DOSARUL TRANSFERURILOR: Judecătorii au amânat decizia. Procurorii cer ani grei de închisoare

Cristian BORCEA – prima condamnare a fost foarte aspră, mai ales că nu a făcut nicio mişcare fără aprobarea Consiliului de Administraţie: şapte ani cu executare. I se va micşora pedeapsa, dar mă tem că va primi cu executare o pedeapsă modică.

Victor BECALI – după părerea mea, trebuia să participe ca martor, dar a primit în prima instanţă şapte ani cu executare. Pedeapsă mare, ca şi în cazul lui Borcea! Acum sentinţa va fi ceva mai blândă, urmând să execute ceva mai puţini ani, sau chiar să fie condamnat cu executare!

Giovanni BECALI – a adus bani în ţară, cluburile beneficiind de sume cu care au trăit mulţi ani. A primit pedeapsa cea mai aspră, opt ani cu executare. Acum i se va micşora pedeapsa. Oricuum el şi George Copos fac, faptic, pedeapsa mai mică, pentru că au trecut de vârsta de 60 de ani. După vechiul Cod Penal executau o treime din condamnare, iar după noul Cod beneficiază de o reducere de 50% din pedeapsă„, a scris Dumitru Dragomir pe site-ul său, oracoluldelabalcesti.ro.

Privitor la Gică Popescu, fostul şef al Ligii crede că acesta va primi pedeapsă cu suspendare, iar miercuri va câştiga fără probleme preşedinţia LPF.