Două accidente în Bistriţa, cu trei copii printre cei cinci răniţi. Pe drum, ambulanţa a avut şi ea un accident

Două accidente cu victime s-au produs marţi după-amiază în judeţul Bistriâa-Năsăud. Într-unul din ele a fost implicată un echipaj de terapie mobilă intensivă.

22 mai 2018, 18:57
Două accidente în Bistriţa, cu trei copii printre cei cinci răniţi. Pe drum, ambulanţa a avut şi ea un accident

Primul accident a avut loc la Viișora, la faţa locului, echipajele de intervenţie au găsit patru persoane implicate, trei adulţi şi un copil, în afara autoturismului, cooperanţi.

La locul indicat a fost direcţionat modulul SMURD – TIM, EPA şi descarcerare. Pe timpul deplasării spre accident cu semnalele acustice şi luminoase, echipajul de terapie intensdivă mobilă (TIM) a fost implicatz înbtr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Personalul de pe TIM şi aparatura medicală au fost preluate de o altă autospeciuală a pompierilor şi transportate la locul accidentului„, precizează ISU BN.

Potrivit mesagerul.ro, cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc în minicipiul Bistriţa, pe Calea Moldovei, aici fiind vorba de trei autoturisme implicate și cinci persoane, trei adulți și doi copii. O femeie a făcut atac de panică, dar nu s-a impus transportul acesteia la spital.