Două cadavre, descoperite plutind pe râul Prut

Autoritățile au demarat o anchetă după ce cadavrele a două persoane au fost găsite, duminică dimineața, plutind pe râul Prut, în dreptul localității Bran.

06 aug. 2017, 08:55
Două cadavre, descoperite plutind pe râul Prut

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situații de Urgență (ISU) Iași, Silvia Bolohan, a declarat pentru AGERPRES că la fața locului s-a intervenit cu o autospecială cu scafandri, o barcă, un echipaj EPA SMURD și șapte subofițeri.

„Am fost sesizați că pe Prut plutește un cadavru în dreptul localității Bran din comuna Golăești. La scurt timp după ce corpul a fost scos din apă, la 300 de metri în amonte a fost găsită încă o persoană. Este vorba de doi bărbați de aproximativ 40 ani, respectiv 30 ani. Se intervine și pentru scoaterea celei de-a doua persoane. Nu se știe momentan de cât timp se aflau în apă. Cei doi nu au acte de identitate asupra lor”, a precizat Silvia Bolohan.

Întrucât cadavrele au fost găsite plutind pe râul care desparte România de Republica Moldova, la fața locului s-au deplasat echipe de polițiști de la Poliția de Frontieră. În zonă au plecat și criminaliștii, pentru a efectua cercetări.


loading...