Două dintre persoanele moarte în accidentul de pe Valea Oltului erau cetăţeni străini. Vizele lor expirau marţi

Două dintre cele trei victime ale accidentului produs luni dimineaţă pe Valea Oltului erau cetăţeni pakistanezi, iar luni era ultima zi de valabilitate a vizelor de şedere pe teritoriul României. Cea de-a treia victimă, şoferul care pierdut controlul volanului, avea 32 de ani şi era din Cluj.

07 aug. 2017, 07:50
Două dintre persoanele moarte în accidentul de pe Valea Oltului erau cetăţeni străini. Vizele lor expirau marţi

Cele două femei care şi-au pierdut viaţa în accidentul produs luni dimineaţă pe DN 7, unde o dubă a intrat în coliziune cu un TIR, aveau 21, respectiv 23 de ani şi erau cetăţeni pakistanezi, informează reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Vâlcea. Conform sursei citate, cele două femei aveau viză legală de şedere pe teritoriul României valabilă până luni.

Cea de-a treia persoană care şi-a pierdut viaţa în accident – şoferul care a piedut controlul volanului şi a intrat pe contrasens – avea 32 de ani şi era din Cluj.

Citeşte şi Trei morţi pe Valea Oltului, în Vâlcea, în urma unui accident rutier. Circulaţia a fost blocată câteva ore

Poliţiştii au dechis dosar de cercetare în urma accidentului şi urmează a stabili încotro se îndreptau cei trei.

Şoferul TIR-ului de care s-a ciconit duba în care se aflau pakistanezele are 46 de ani şi este din judeţul Dâmboviţa. Acesta nu a fost rănit în urma impactului.

Traficul rutier pe DN 7, în localitatea vâlceană Câineni, a fost blocat timp de aproximativ două ore în urma accidentului produs după ce şoferul dubei a pierdut controlul asupra vechiului din cauza vitezei într-o curbă, în condiţii de ploaie torenţială. La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia autovehiculelor pe Valea Oltului a fost reluată.