Două eleve cu vârstele de 11 şi 12 ani au vrut să îşi ucidă colegii şi să le bea sângele

Cele două fete de școală generală din SUA, care au fost arestate de poliția din Florida, pentru că plănuiau să își ucidă cel puțin 15 colegi de școală, să le  bea sângele și să „le mănânce carnea”.

26 oct. 2018, 15:20
Două eleve cu vârstele de 11 şi 12 ani au vrut să îşi ucidă colegii şi să le bea sângele

Elevele le-au spus polițiștilor că sunt sataniste și că plănuiau să-și omoare colegii într-un ritual satanic. Cele două au mărturisit că țelul lor era să-și ucidă cel puțin 15 colegi de la Școala Gimnazială Bartow.

Marți, polițiștii le-au percheziționat pe fete și au descoperit că acestea se înarmaseră cu mai multe arme, inclusiv cu un satâr, un cutter pentru pizza și mai multe foarfece, informează digi24.ro.

Elevele le-au spus anchetatorilor că plănuiau să le bea sângele victimelor și „posibil să le mănânce carnea”. Criminalele aşteptau ca elevii mai mici care se aduceau la toaletă, pentru a-i face victimele lor.

Poliția din Bartow a explicat, într-un comunicat de presă, că autoritățile au găsit mesaje pe telefoanele elevelor, în care acestea plănuiau atacul. De asemenea, au găsit un bilet scris de mână: „Mergem la baie să ucidem”.