Două femei înjunghiate pe stradă în Bucureşti. Agresorul a fost reţinut

Două femei au fost înjunghiate luni în Bucureşti. Agresorul este un cetăţean israelian, care a şi fost prins de poliţişti.

16 dec. 2019, 11:12
Două femei înjunghiate pe stradă în Bucureşti. Agresorul a fost reţinut

UPDATE: Bărbatul care a rănit, cu un obiect tăietor, două femei pe o stradă din Bucureşti a fost reţinut. Poliţia Capitalei a anunţat, luni seară, că bărbatul care a rănit două femei, pe care nu le cunoştea, cu un obiect tăietor pe o stradă din Bucureşti a fost reţinut. El este acuzat de tentativă de omor.

Agresiunea a avut loc luni în jurul prânzului pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Sectorul 4. Agresorul celor două femei a fost prins de poliţiştii Secţiei 14. Este vorba despre un cetăţean israelian în vârstă de 29 de ani. 

Cele două femei înjunghiate, în vârstă de 64, respectiv 54 de ani, au fost transporate la spital, în stare stabilă. Una dintre ele a fost înjunghiată în zona gâtului, iar cea de-a doua în zona urechii.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.