Două femei ucise, criminal de negăsit. Una a fost violată şi apoi omorâtă în propria casă

Alertă generală în Timiş, după două crime înfiorătoare. Două femei au fost ucise la scurt timp una după cealaltă iar autorii sunt încă necunoscuţi. Una a fost violată şi apoi omorâtă în propria casă. În timp ce a doua a fost găsită fără suflare pe un câmp.

30 mai 2016, 11:27
Două femei ucise, criminal de negăsit. Una a fost violată şi apoi omorâtă în propria casă

Locuitorii unui sat din apropiere de Lugoj nu mai au linişte după ce într-o casă de pe raza localităţii a avut loc o nenorocire. În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost chemaţi să intervină la domiciliul unei femei de 59 de ani din Margina, care a fost găsită fără suflare în propria locuinţă. Din primele informaţii, femeia ar fi fost ucisă cu bestialitate, după ce ar fi fost violată. La faţa locului au ajuns imediat specialiştii criminalişti, dar şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, care au început o anchetă.

„Se desfăşoară cercetări în acest caz, există un cerc de bănuiţi, iar urmărirea penală se desfăşoară in rem, adică faţă de faptă. Se aşteaptă rezultatul unei expertize genetice, iar în funcţie de acel rezultat se vor continua cercetările”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Potrivit cetateanul.ro, sâmbătă după-masa, pe câmpia cunoscută sub numele de Grădina Robilor din Lugoj, o femeie a fost găsită fără suflare. Anchetatorii spun că şi în acest caz este vorba despre omor, victima prezentând o rană gravă, cel mai probabil provocată de un obiect dur, în zona capului.

Despre cele două cazuri nu există indicii că ar exista puncte comune, însă în amândouă anchetele nu se cunoaşte încă autorul.

Citeşte şi: O vânzătoare din Constanţa, înjunghiată de un necunoscut. Femeia a murit la spital