Două maşini au căzut într-o groapă săpată de RADET, prost semnalizată GALERIE FOTO

Două maşini au căzut duminică noapte într-o groapă săpată de RADET în Sectorul 6 al Capitalei. Consilierul municipal Ciprian Ciucu susţine că groapa era prost semnalizată. 

24 nov. 2019, 20:25

„În zona Aleea Compozitorilor nr. 13, Sector 6, într-o groapă prost semnalizată unde se desfășoară o lucrare Radet, au căzut două auto, unul în totalitate, iar celălalt partial. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime omenești, revin cu detalii…”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook, postând poze de la faţa locului.

Unul dintre şoferi, cel din maşina intrată complet în groapă, a fost dus la spital, pentru că acuza dureri de spate, a mai menţionat consilierul.

Când a căzut a doua maşină în groapă, primul şofer nu reuşise încă să iasă din maşină.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi ambulanţe.

„În jurul orei 21,30, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre bd. 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13 au căzut într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare RADET. Din eveniment a rezultat rănirea uşoară a unuia dintre conducătorii auto. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor evenimentului rutier, cât şi pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării respective”, a transmis Brigada Rutieră.