Două maşini au spulberat o turmă de capre în Suceava VIDEO

Doi şoferi au scăpat cu viaţă după ce au intrat în plin într-o turmă de capre care a ajuns pe şoseaua europeană care face legătura cu Ucraina. Una dintre maşini a luat animalele pe capotă şi le-a aruncat câţiva metri prin aer. Cealaltă a încercat să le evite şi a ajuns în şanţ.

10 ian. 2014, 07:02
Două maşini au spulberat o turmă de capre în Suceava VIDEO

Accidentele au avut loc pe drumul european 85, între Suceava şi Siret, potrivit România TV. O turmă de capre a ieşit pe şosea, iar un şofer le-a luat în plin.

„Ele deplasându-se în turmă, primele capre au intrat dedesubt şi celelalte deasupra. Pe capotă”, a spus unul dintre şoferi.

Un alt şofer, care venea din spate, a ajuns într-un şanţ. „Maşina respectivă venea în spatele meu, a încercat să mă evite că eu am franat brusc, a început să derapeze şi s-a dus în şanţ”, a explicat un alt şofer, martor la incident.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. 5 animale au murit, iar alte şase au fost rănite. Poliţiştii l-au căutat 2 ore pe proprietarul animalelor. Acesta spune însă că nu are nicio vină, caprele fiind în grija unui cioban în momentul accidentului.

„Sunt ale mele, dar nu ştiu unde e omul. El nu obişnuieşte să le pască aici, în zona asta”, a spus proprietarul caprelor.

Acum ciobanul trebuie să plătească reparaţiile celor două maşini, dar şi caprele moarte.