Două maşini s-au ciocnit frontal, în Satu Mare. Sunt patru răniţi, două victime au rămas încarcerate FOTO

Patru persoane au fost rănite, marţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 19F, în judeţul Satu Mare. O persoană se afla în stop cardio-respirator la sosirea echipajelor de intervenţie, însă a fost resuscitată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au ajuns şi ceilalţi trei răniţi. Traficul a fost blocat complet în urma accidentului.

09 iul. 2019, 10:33

Poliţia Judeţeană Satu Mare a anunţat că accidentul a avut loc, marţi la prânz, între localităţile Odoreu şi Băbăşeşti, pe DN 19F, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, din primele date în urma conducerii pe contrasens.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare au transmis că s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, două fiind încarcerate.

Potrivit ISU Satu Mare, o persoană se afla în stop cardiorespirator şi s-au făcut manevre de resuscitare, iar victima a răspuns pozitiv, fiind transportată la UPU de către SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

De asemenea, la UPU au fost transportate o persoană cu politraumatisme, o femeie însărcinată în patru luni, cu traumatisme la o mână şi la un picior, precum şi o altă persoană, tot cu traumatisme la o mână şi un picior.

Traficul pe DN 19F a fost blocat în urma accidentului.