Două maşini s-au ciocnit violent. Un bebeluş a murit şi şapte persoane au fost rănite VIDEO

Accident grav pe o şosea din Dej. Un bebeluş a murit şi şapte persoane au fost rănite, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit violent.

08 mart. 2014, 07:52
Două maşini s-au ciocnit violent. Un bebeluş a murit şi şapte persoane au fost rănite VIDEO

Accidentul s-a produs la intrarea în oraşul Dej, după ce una dintre maşini a intrat brusc pe contrasens, potrivit România TV. Autoturismul care venea din faţă nu a mai putut evita impactul. În urma impactului violent, maşinile au ajuns în şanţ. Toţi pasagerii au fost răniţi.

Ne-am deplasat la faţa locului cu autospeciala de descarcerare şi echipajul SMURD. În urma impactului au rezultat opt victime. O persoană a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare„, a spus un reprezentant al ISU Dej.

În una dintre maşini se afla un bebluş de două luni. A ajuns la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva. „A avut loc un accident soldat cu opt victime. Marea majoritate sunt politraumatizaţi. Am avut un bebeluş de două luni în stare critică şi un cetăţean suedez în stare critică„, a declarat medicul de pe ambulanţă.

O parte dintre răniţi au fost transportaţi la Cluj-Napoca. Martorii au spus că autoturismul care a ajuns pe contrasens a încercat să evite o dubă care a ieşit din curtea unui depozit din zonă, fără să se asigure.

CITEŞTE ŞI: Trei maşini, grav avariate după ce un şofer nu a acordat prioritate într-o intersecţie