Două persoane au fost găsite fără viață într-o mașină răsturnată într-un pârâu, în Argeș

Pompierii din Argeș au găsit două persoane fără semne vitale într-un autoturism căzut în pârâul Dâmbovnic.

30 ian. 2023, 15:43
Două persoane au fost găsite fără viață într-o mașină răsturnată într-un pârâu, în Argeș
Doi bărbați au fost găsiți morți într-un pârâu din Argeș

Potrivit Inspectoratului Județean de Urgență Argeș, autoturismul a fost găsit răsturnat în pârâul Dâmbovnic, de pe raza comunei Rociu, sat Șerbănești.

La fața locului au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu cu două autospeciale de intervenție, o barcă de salvare și o ambulanță SMURD.

Citește și: Antonia, o adolescentă de 17 ani din Argeș, s-a sinucis cu câteva zile înainte de majorat. Mesajul disperat al tatălui: „Te iubesc și te voi urma”

Cu ajutorul unui buldoexcavator a fost scos din pârâu autoturismul.

„La locul evenimentului a sosit un buldoexcavator din partea autorităților locale, cu autorul căruia să se poată creea vizibilitate și acces în interiorul autoturismului care se află răsturnat în apropierea unui mal. Autoturismul a fost extras, iar în interiorul acestuia au fost identificate două persoane de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 50 de ani care, din păcate, nu prezintă funcții vitale”, transmite IPJ Argeș.

Citește și: Șofer încarcerat în cabina unui TIR care s-a răsturnat în albia unui pârâu. Misiune de salvare dificilă în Suceava