Două persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier produs în zona localităţii Orăştie

Două persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier produs în zona localităţii Orăştie, în care au fost implicate un autocamion, un autovehicul cu platformă şi două autoturisme, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

13 iul. 2018, 17:22
Două persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier produs în zona localităţii Orăştie

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată total pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 301, în zona localităţii Orăştie, judeţul Hunedoara, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autocamion, un autovehicul cu platformă şi două autoturisme. Amintim că în urma impactului a rezulta rănirea gravă a două persoane.

„Pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 301, în zona localităţii Orăştie, judeţul Hunedoara, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, un autovehicul cu platformă şi două autoturisme. Cauza producerii este nepăstrarea distanţei de siguranţă, iar în urma impactului a rezultat rănirea gravă a două persoane, care au fost transportate la spital, fiind conştiente. Circulaţia rutieră este blocată momentan pe toate benzile ale sensului de mers Deva – Râmnicu Vâlcea, până la finalizarea cercetării locului faptei, valorile de trafic fiind scăzute momentan”, relevă sursa citată. 


loading...