Două persoane decedate şi peste 60 rămase sub dărâmături după ce Rusia a bombardat o şcoală din Lugansk GALERIE FOTO

Forţele ruse au lansat un bombardament puternic asupra unei şcoli în care se adăposteau 90 de persoane, a anunţat guvernatorul regiunii Lugansk.

28 iun. 2022, 19:01

Două persoane au fost ucise în bombardamentul rusesc asupra unei şcoli din satul ucrainean Bilohorivka, iar alte 60 rămase sub dărâmături e posibil să fi murit, a declarat, duminică, Serhii Haidai, guvernatorul regiunii estice Lugansk.

Haidai a spus că o bombă a forţelor ruse a vizat sâmbătă după-amiază o şcoală unde se adăposteau aproximativ 90 de persoane, iar explozia devastatoare s-a soldat un incendiu care a cuprins clădirea. Treizeci de persoane au fost salvate.

”Incendiul a fost stins după aproape patru ore, apoi molozul au fost curăţat şi, din păcate, au fost găsite cadavrele a două persoane. E probabil ca şaizeci de persoane să fi murit sub dărâmăturile clădirii”, a scris Haidai pe Telegram, potrivit News.ro.

Haidai a mai precizat că, potrivit informaţiilor preliminare, bombardamentele din satul Sipilovo au distrus o casă şi 11 persoane au rămas sub dărâmăturile clădirii.

Citeşte şi: Cristian Diaconescu trage un mare semnal de alarmă: „Pentru prima dată de la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial când se mută arme nucleare şi nu se ştie cine va avea butonul, Putin sau Lukaşenko?”


loading...
Partenerii noștri