Două persoane, reţinute după ce au înjunghiat mortal o femeie din Galaţi

Un bărbat de 75 de ani şi o femeie de 45 de ani au fost reţinuţi în cazul uciderii unei femei cu 22 de lovituri de cuţit, în localitatea gălăţeană Frumuşiţa.

16 ian. 2015, 15:36
Două persoane, reţinute după ce au înjunghiat mortal o femeie din Galaţi

Un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie de 45 ani au fost reţinuţi pentru omor, în cazul uciderii prin înjunghiere a unei femei de 47 de ani, din localitatea gălăţeană Frumuşiţa, scrie Mediafax.

Citeşte şi TRAGEDIE în Slatina. O femeie a fost ucisă pe stradă cu mai multe lovituri de cuţit VIDEO

„Procurorii Parchetului Tribunalului Galaţi fac cercetări pentru o cauză vizând o infracţiune de omor a carei victimă a fost o femeie din Frumuşiţa, de 47 de ani. În cauză s-a procedat la reţinerea a doi inculpaţi, respectiv Sântion Gherasim şi Bâgu Tanţa, pentru omor. Din primele cercetări a rezultat că era posibilă o stare de gelozie între inculpata Bâgu Tanţa şi victimă, iar în ceea ce priveşte mobilul care l-a determinat pe inculpatul Sântion Gherasim să aplice lovituri ce au dus la decesul victimei, nu l-am stabilit cu exactitate până la acest moment al cercetării”, a declarat Alfredo Simionescu, procuror la Parchetul Tribunalului Galaţi.

Niciunul dintre cei doi nu a recunoscut că a participat la faptă, însă fiecare l-a implicat pe celălalt.

„Au fost aplicate mai multe lovituri, cu mai multe obiecte, au fost adunate toate, au creat un şoc traumatic ce a determinat un şoc hemoragic care a dus la deces. S-a folosit un cuţit, un par din lemn şi o bucată de lemn pregătită pentru foc. Au fost aplicate 22 de lovituri de cuţit”, a mai spus procurorul.

Cei doi suspecţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Galaţi cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi MOARTE SUSPECTĂ. Femeie de 47 de ani, găsită fără suflare în casa unui bătrân