DOUĂ planete intră în INIMA Soarelui. 10 zodii care se bucură de cel mai spectaculos CAZIMI între 27 și 29 februarie 2024

Indiferent cât de lent par uneori să progreseze evenimentele, totul se întâmplă cu adevărat într-un moment divin. Atunci când acel moment de trezire survine, când acea oportunitate uimitoare este livrată sau când în sfârșit vezi cum toate piesele se leagă, nu trebuie să dormi pe cel mai mare binecuvântare al tău.

27 feb. 2024, 00:02
DOUĂ planete intră în INIMA Soarelui. 10 zodii care se bucură de cel mai spectaculos CAZIMI între 27 și 29 februarie 2024

Cazimi 2024. Nimic nu se va întâmpla niciodată conform timpului tău, dar fiind pregătit, gata și știind că este doar o chestiune de timp până când poți manifesta tot ce îți dorești te va permite să îmbrățișezi și să profiți la maximum de fiecare zi. Doar pentru că ceva nu a funcționat încă nu înseamnă că nu se va întâmpla mai curând decât crezi.

Una dintre cele mai norocoase aspecte ale astrologiei apare de două ori în săptămâna 26 februarie – 3 martie, evidențiind un moment imens de noroc, răsturnări pozitive și oportunități binecuvântate care intră în viața ta.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te pregătești, să fii observator al a ceea ce îți vine în cale și să rămâi plin de speranță și încrezător că tot ce se întâmplă este pentru binele tău cel mai mare. Orice îți poți imagina va deveni posibil în această săptămână dacă ești pregătit să acționezi, să îmbrățișezi schimbările pe măsură ce vin și să nu renunți niciodată. Știi că meriți tot norocul pe care universul îl are în magazin pentru tine.

Marți, 27 februarie, Mercur va intra în cazimi cu Soarele, ambele în Pești, aducând un nou ciclu în modul în care comunici și ofertele de succes pe care le atragi.
Acest lucru ajută la aducerea norocului în modul în care îți proiectezi intențiile și cum te prezinți pentru oportunități. Fii atent la conversațiile pe care le ai cu alții, precum și la ceea ce accepți. În acest nou ciclu, ar trebui să existe o schimbare spre a-ți asuma puterea cu cunoașterea neîncrezătoare că te afli în acțiunea ta cea mai înaltă.

Banii se vor lipi de două zodii la începutul lunii martie. Acești nativi atrag bogăția ca un magnet

În timp ce cazimile lui Mercur vor fi activate de la 27 la 29 februarie, pe 28 februarie, Saturn se va muta și el în cazimi în Pești, ceea ce va începe un nou ciclu Saturn și te va ajuta să faci progrese în ceea ce ai lucrat începând cu 7 martie 2023, când stăpânul timpului și al karmei s-a mutat pentru prima dată în acest semn de Apă.

Cazimiul lui Saturn cere să te concentrezi mai intens asupra a ceea ce îți dorești pentru tine în locul oricăror obligații sau povești condiționate pe care le-ai purtat. Aceasta reprezintă un moment pentru tine să devii mai concentrat asupra dorințelor tale, să pledezi pentru ceea ce vrei și să profiți de fiecare oportunitate norocoasă menită să te îndrume către cea mai abundentă viață.

Iată care sunt zodiile care vor profita la maximum de acest cazimi în lanț

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Cazimi Saturn-Soare în Pești în sectorul dorințelor tale

Energia Taurului domnește asupra casei tale a dorințelor, deoarece reprezintă capacitatea de a atinge succesul divin atât prin munca ta dificilă, cât și cu ajutorul altora din viața ta. Asigură-te că pe măsură ce treci prin această săptămână, nu te izolezi sau nu crezi că trebuie să faci totul singur. Există oportunități incredibile pentru împlinirea dorințelor în săptămâna 26 februarie, dar va trebui, de asemenea, să știi cum să îți largi interacțiunile și să faci ca conexiunile pe care le ai în viața ta să funcționeze pentru tine.

Dublul Cazimi în Pești din 27-29 februarie marchează un moment crucial în viața ta pentru a vedea lucrurile clar. Acest lucru îți va permite să iei decizii mai bune, să ceri ajutor acolo unde este necesar și să vezi înțelesul mai mare al evenimentelor din viața ta. S-ar putea să ți se ceară să iei o pauză de la anumite persoane din viața ta sau ideea că trebuie să faci lucrurile într-un anumit mod. Lasă această perioadă să fie despre alegerea a ceea ce și cine este cel mai bun pentru tine, astfel încât acele vise să devină un pas mai aproape de a fi realizate.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Cazimi Mercur-Saturn-Soare în Pești în casa ta a carierei

Săptămâna 26 februarie – 3 martie va fi o săptămână uimitoare pentru tine în carieră, deoarece cazimiurile duble în Pești domină energia între 27-29 februarie. În timp ce cazimi Saturn-Soare te va ajuta să rămâi pe drumul obiectivelor tale profesionale cu o determinare mai mare, cazimiul lui Mercur va ajuta să aduci noi oferte și idei. Împreună, acestea creează o avalanșă de posibilități în cariera ta care te va determina cu adevărat să atingi un nou nivel de succes și recunoaștere.

EXCLUSIV | Trei zodii aruncă trecutul la gunoi și devin MILIONARE peste noapte! Cătălina Gulan: „Nativii trebuie să învețe această lecție. Totul se schimbă”

Încă de când Saturn s-a mutat în Pești pe 7 martie 2023, ai dezvoltat o relație diferită cu cariera ta. Ai devenit mai concentrat pe succesul tău profesional și ai început să privești situațiile într-o lumină nouă — și acum, recompensele pentru toate eforturile tale vor începe să curgă. Fii atent la ofertele pentru noi proiecte, roluri sau promovări în jurul acestei perioade, deoarece ele cu siguranță vor începe să apară. De asemenea, nu sta deoparte; doar așteaptă. Dacă există un post de muncă sau un program universitar care te interesează, preia inițiativa, aplică și susține exact ceea ce știi că ești capabil să realizezi.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Cazimi Saturn-Soare în Pești în sectorul tău al abundenței

Este momentul să începi să vezi recompensele pentru munca dramatică pe care ai depus-o pentru a-ți transforma viața. Chiar dacă ai renunțat la speranță sau a fost greu să o găsești, încearcă să privești situațiile din săptămâna 26 februarie – 3 martie cu ochi proaspeți, pentru că nimic nu va rămâne așa cum a fost. În această săptămână, primești un impuls și o previzualizare a cât de norocos ești, nu doar să supraviețuiești tot ceea ce ai trecut recent, ci și să ai alegerea de a-ți crea viața visurilor tale.

Cazimiul Saturn-Soare în Pești pe 28 februarie va dovedi a fi deosebit de puternic pentru tine, deoarece evidențiază sectorul tău al abundenței. Acest domeniu al vieții tale poate reprezenta aspirațiile de călătorie, schimbările în cariera ta, precum și o adâncire a cunoașterii și spiritualității tale.

Cu Saturn aici, totuși, ești și amintit că acest capitol al vieții tale nu are nimic de-a face cu alții. Nu mai sunt obligații sau așteptări de îndeplinit. În schimb, aceasta este șansa ta să-ți scuturi visele și să vezi cât de repede se pot schimba evenimentele când lucrezi cu universul pentru a crea revenirea viselor tale.

Leu (23 iulie – 22 august)

Cazimi Mercur-Saturn-Soare în Pești în casa ta a transformării

Ai trecut printr-o perioadă de transformări pozitive în viața ta de când Saturn a intrat prima dată în Pești pe 7 martie 2023. Acest lucru te-a condus să devii mai serios în privința direcției în care vrei să îți iei viața, precum și a importanței validării de sine. Cu toate acestea, deși extrem de norocos, Saturn poate uneori să te facă să simți că este mai multă muncă decât să reapeți beneficiile fără efort. Totul se va schimba în săptămâna 26 februarie – 3 martie.

Mercur cazimi în Pești va evidenția casa ta a transformării. Acest domeniu al vieții tale este strâns legat de moartea și renașterea, nu într-un sens literal, ci într-unul care indică ceea ce trebuie să eliberezi sau să lași să plece din viața ta pentru a putea intra într-o eră a ușurinței.

În timp ce Saturn poate să îți ceară în continuare să te angajezi pentru transformările pozitive din viața ta, prin abordarea energiei acestui cazimi, poți înțelege mai bine cum să o faci să funcționeze pentru tine astfel încât să te așezi într-un spațiu de încredere și primire mai profundă. În cele din urmă, aceasta este schimbarea care îți oferă doar suficient spațiu pentru a lăsa universul să intervină și să facă o parte din munca pentru tine.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro