Două prostituate românce înjunghiate în Italia în aceeași noapte, la jumătate de oră distanță. „Și-a ieșit din minți”

Două prostituate românce au fost înjunghiate, în aceeași noapte, la Torino, în decurs de o jumătate de oră, la 11 kilometri distanță una față de cealaltă.

25 ian. 2023, 10:32
Două prostituate românce înjunghiate în Italia în aceeași noapte, la jumătate de oră distanță. „Și-a ieșit din minți”

Cele două prostituate românce au fost înjunghiate la 11 kilometri distanță una de cealaltă, la Torino. Momentan nu s-a găsit o legătură între cele două cazuri, însă oamenii legii nici nu merg pe varianta că a fost o simplă coincidență.

Totul a început luni, după ora 2 noaptea, când un bărbat a intrat într-o vilă din via Trino, în Barriera di Milano. La apartamentul la care locuiește Mihaela, în vârstă de 24 de ani, nu e apare niciun nume pe sonerie, însă clienții nu au nevoie pentru că au toate informațiile necesare. Atacatorul care a pătruns în apartamentul ei a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie.

Citește și Mărturiile șocante ale unei prostituate românce din Austria: „Mergeam la muncă ca și cum aș merge la birou: de la 9 la 17”

„Și-a ieșit din minți!”, le-a explicat românca polițiștilor care au ajuns la spitalului San Giovanni Bosco, unde s-a dus singură cu răni la umărul drept și la mâini.

Mihaela a fost externată după câteva ore. Le-a spus oamenilor legii că cel care a atacat-o „arăta ca un nord-african”, iar aceștia încearcă să-l identifice folosind camerele de supraveghere de la fața locului.

Nu a trecut decât o jumătate de oră până când a doua prostituată a fost înjunghiată. Se afla la 11 kilometri distanță de adresa Mihaelei. Pe timpul nopții, în jur de ora 2.30, doi bărbați au pătruns în locuința româncei, aflată în via Biscarra din cartierul torinez Mirafiori. Tânăra de 28 de ani a fost înjunghiată în abdomen și a ajuns de urgență la spital. Medicii au operat-o și au reușit să o salveze. Le va da mai multe detalii anchetatorilor când va putea vorbi.

Citește și Criză de prostituate în Europa. Statul cu cel mai mare „deficit de personal”: „Este dificil!”

Atacatorii nu au fost identificați. Polițiștii îi caută în continuare și urmează să stabilească dacă există vreo legătură între cele două cazuri.