Două românce, REGINELE HOŢILOR din Paris. Au trimis în România aproximativ 700.000 de euro VIDEO

Procesul bandei de ţigani români a început în aceste zile, în captitala Franţei. Poliţia franceză a informat că româncele au mituit paznicii muzeelor pentru a fura sute de mii de euro de la turişti.

04 sept. 2015, 17:43
Două românce, REGINELE HOŢILOR din Paris. Au trimis în România aproximativ 700.000 de euro VIDEO

Mariana, de 25 de ani, şi Sandra, de 35 de ani, coordonau o reţea de crimă organizată care a furat sute de mii de euro pe an. E vorba de 17 hoţi care jefuiau turiştii la Luvru , Orsay, Turnul Eiffel şi Palatul Versailles. Prada era trimisă în România, unde ţiganii şi-au cumpărat case.

„Sub pretextul că filmează sau fac fotografii, acostau victima şi îi distrăgeau atenţia, iar apoi îi furau banii”, a povestit Bernard Bobrowska, directorul adjunct de securitate, din Paris. 

Citeşte şi SPANIA: 16 prostituate românce, ARESTATE pentru că jefuiau turiştii britanici

Modul de acţiuneera simplu: se deturna atenţia victimei, în momentul în care unul dintre hoţi deschidea rucsacul, iar altul verifica buzunarele turistului. Un al treilea rom înşfăca prada şi se făcea nevăzut.

Ca lucrurile să meargă bine, ţiganii îi mituiau pe paznici cu mii de euro, iar aceştia se făceau că nu observă furturile. Potrivit poliţiei franceze, banda a trimis în România circa 700.000 de euro între anii 2005 şi 2013.