Două românce nominalizate la lovitura anului în tenis. Halep şi Niculescu, în competiţie cu alte patru sportive VIDEO

Simona Halep, locul 4 WTA, şi Monica Niculescu, locul 39 WTA, au fost nominalizate de WTA pentru titlul de lovitura anului

14 nov. 2016, 10:07
Două românce nominalizate la lovitura anului în tenis. Halep şi Niculescu, în competiţie cu alte patru sportive VIDEO

Simona Halep are două nominalizări, una în grupa A şi cealaltă în grupa B, în timp ce Monica Niculescu a fost nominalizată în grupa A.

În grupa A, Simona Halep a fost nominalizată cu o lovitură reuşită în partida din optimile de finală cu Timea Bacszinsky de la Madrid Open, turneu pe care l-a şi câştigat. Monica Niculescu a fost nominalizată cu o lovitură realizată în meciul din turul doi cu Petra Kvitova de la Stuttgart. În grupa A au mai fost nominalizate Caroline Wozniacki – Auckland şi Agnieszka Radwanska – Doha şi Indian Wells.

În grupa B, Simona Halep a fost nominalizată cu o lovitură reuşită în partida din turul doi cu Daria Gavrilova de la Montreal, turneu pe care l-a câştigat. În grupa B au mai fost nominalizate Agnieszka Radwanska – Birmingham şi New Haven, Kirsten Flipkens – Seul şi Angelique Kerber – Singapore.

Votul pentru câştigătoarele celor două grupe se va încheia duminică seară. Câştigătoarele celor două grupe vor intra în finală, iar fanii vor putea vota în perioada 21-28 noiembrie. Câştigătoarea titlului pentru lovitura anului va fi anunţată de WTA în 29 noiembrie.

Nominalizările pentru grupa A:

 Nominalizările pentru grupa B: