Două tone au căzut peste ea, dar a scăpat. Unde a nimerit o bunicuţă care a ratat ieşirea din parcare FOTO

O pensionară de 70 de ani din oraşul englez Rugby s-a orientat greşit la ieşirea din parcarea unui supermarket şi a nimerit cum nu se poate mai rău, într-o spălătorie auto al cărei cadru s-a prăbuşit peste maşina sa.

16 oct. 2013, 17:21

O bunicuţă care tocmai îşi terminase de făcut cumpărăturile a avut parte de un accident extrem de stupid la plecare, ea confundând ieşirea din parcarea unui supermaket cu rampa unei spălătorii auto.

Femeia, în vârstă de 70 de ani, chiar a crezut că respectiva rampă este ieşirea, astfel că a accelerat, numai că respectivul cadru, a cărui greutate are nu mai puţin de două tone s-a prăbuşit peste maşina Peugeot 406 pe care o conducea, provocându-i daune de câteva de mii lire sterline. În ciuda faptului că pagubele au fost considerabile, ea a scăpat nevătămată, ba chiar a avut şi chef de glume.

Suntem încântaţi că este nevătămată şi chiar are o stare de spirit bună după accident. Spălătoria noastră va rămâne închisă, pentru reparaţii, şi sperăm să o revedem în curând pe clienta noastră„, a declarat un reprezentant al spălătoriei.