Patru trenuri au fost blocate în gările din Buzău şi Dâmboviţa VIDEO

Mai multe trenuri au fost oprite în Gara Buzău, după ce două şine s-au rupt. De asemenea, alte două trenuri au fost blocate pe raza judeţului Dâmboviţa, unul în Gara Titu, altul la Ciocăneşti.

25 ian. 2014, 16:28
Patru trenuri au fost blocate în gările din Buzău şi Dâmboviţa VIDEO

Trei maşini cu opt oameni au rămas blocate în dreptul localităţii Verguleasa, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Marius Sîrbescu. Probleme sunt şi pe calea ferată. Astfel pe relaţia Buzău – Făurei, în dreptul localităţii Cilibia, două şine au fost rupte. Două trenuri au fost oprite în Gara Buzău, cursa 5105 Buzău – Făurei, cu 30 de călători, şi 1571 Bucureşti – Făurei – Galaţi, unde sunt circa o sută de oameni, potrivit Mediafax.

Două trenuri au fost blocate pe raza judeţului Dâmboviţa, unul în Gara Titu, altul la Ciocăneşti, în acestea aflându-se aproape 300 de pasageri, potrivit Agerpres. „Ora 18.40 – trenul 9026 în direcţia Bucureşti-Târgovişte, rămas în gara Titu, cu 144 pasageri; tren blocat la Ciocăneşti, cu 144 pasageri la ora 19.00”, se arată în informarea Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat restrângerea numărului de judeţe care se află sub cod portocaliu de ninsori şi viscol. De asemenea, în perioada 25 ianuarie, ora 19:00 – 26 ianuarie, ora 22.00, 14 judeţe se vor afla sub o avertizare cod galben de viscol.