Două trenuri, OPRITE TEMPORAR în Bucureşti, din cauza unor copaci căzuţi pe şine

Două trenuri de pe ruta Constanţa-Bucureşti, respectiv Bucureşti-Constanţa, sunt oprite temporar în Capitală, din cauza unor copaci căzuţi în timpul furtunii în gabaritul căii ferate, la intrarea în staţiile Pantelimon şi Pajura.

23 mai 2013, 15:28
Două trenuri, OPRITE TEMPORAR în Bucureşti, din cauza unor copaci căzuţi pe şine

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că trenul 1682, care circulă pe relaţia Constanţa – Bucureşti Nord, staţionează în gara Băneasa de la ora 16.42, iar trenul 11017 Bucureşti Obor – Constanţa a fost oprit în gara Obor, începând cu 15.45, potrivit sursei citate.

Potrivit Mediafax, la faţa locului s-au deplasat deja echipele de intervenţie, pentru tăierea copacilor căzuţi şi eliberarea liniilor, astfel încât circulaţia celor două trenuri să fie reluată în cel mai scurt timp, precizează cei de la CFR.

Bucureştiul a fost lovit joi de o furtună puternică. Mai mulţi oameni au fost răniţi, vijelia a pus la pământ corturi, copaci, panouri publiictare şi a distrus zeci de maşini. 750 de apeluri au primit cei de la serviciul de urgenţă într-o singură oră. Toţi poliţiştii au fost trimişi urgent pe străzi să păstreze ordinea.

Tot din cauza furtunii, patru aeronave care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” au fost redirecţionate spre Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa.