Două vedete de la noi, din nou împreună, după ce au avut cel mai RĂSUNĂTOR DIVORŢ FOTO

Nimeni nu știe când sunt împreună și când se despart, cert este că între cele două vedete este o relație cu năbădăi. Bianca Drăgușanu s-a lăudat pe internet cu o imagine în care apare alături de fostul ei soț, Victor Slav. Unde mai pui că cei doi porumbei s-au și asortat la haine, ca să nu încapă îndoială că nu se iubesc. Se pare că au trecut peste toate neînțelegerile și că sunt din nou împreună.

15 nov. 2015, 08:46

Focoasa roșcată și-a încântat fanii cu o imagine sexy, pe rețeaua de socializare Facebook, scrie click.ro. Bianca apare în poză alături de Victor Slav, care o ține tandru în brațe. Cei doi sunt asortați, îmbrăcați alb și negru. Fanii au sărit să le complimenteze pe vedete.

Citeşte şi Fetiţa dulce din imagine s-a transformat acum într-o bombă sexy. Nu ai cum să ghiceşti cine este FOTO

„Cea mai frumoasă pereche”, le-a spus un internaut.

Cei doi porumbei au avut dintotdeauna o relație cu năbădă. S-au căsătorit relativ repede, la șase luni de relație. Au divorțat tot repede, după ce focoasa roșcată ar fi avut o escapadă cu un alt bărbat. Nimic nu îi oprește însă. Se pare că s-au împăcat și că se iubesc la fel ca-n prima zi, dacă ar fi să judecă după ultima imagine publicată de Bianga Drăgușanu pe pagina ei de Facebook.