DOUĂ zodii care au parte de ”anul de smarald”. Abundența financiară va fi pentru ele pe tot parcursul anului 2024  

Uranus, planeta neașteptatului, tranzitează și a doua ta casă. Uranus se va uni cu Jupiter pe parcursul lunii aprilie.

30 mart. 2024, 23:44
DOUĂ zodii care au parte de ”anul de smarald”. Abundența financiară va fi pentru ele pe tot parcursul anului 2024  

În timp ce două zodii au „anul de smarald” pe tot parcursul anului 2024, asta nu înseamnă că celelalte 10 zodii trebuie să își aștepte rândul pentru noroc. Potrivit astrologului profesionist și cititorului psihic Carol Starr, există câteva zodii care ar putea experimenta o abundență financiară mai mare în acest an.

Berbecul în „anul de smarald”

Te poti aștepta să vezi o îmbunătățire a finanțelor tale. Nu e ca si cum Berbecul s-a descurcat prea rău în ultima vreme, deoarece acesta este oricum un adept, așa că nu stai niciodată jos pentru mult timp. Condus de Marte, Berbecul are de obicei energia, puterea și capacitatea intuitivă de a știi când să acționeze asupra a ceva. Nu prea îl sperie pe Berbec sau îi amână. De fapt, de cele mai multe ori ai putea fi considerat chiar neînfricat.

Acestea fiind spuse, vei avea un mic ajutor suplimentar anul acesta de la Jupiter, planeta abundenței – așa că te vei descurca și mai bine. Dacă ești Berbec sau ascendent Berbec, îl ai pe Jupiter în a doua casă a banilor și ai venit cel puțin până la sfârșitul lunii mai. Acest tranzit are loc doar o dată la 12 ani, așa că pentru a vedea ce va urma, gândeste-te la iunie 2011 până în iunie 2012, care a fost ultima dată când Jupiter a tranzitat a doua ta casă.

Horoscopul primăverii 2024. Ce zodii înfloresc din aprilie, vor avea cardul plin şi energie pozitivă în amor

Uranus, planeta neașteptatului, tranzitează și a doua ta casă. Uranus se va uni cu Jupiter pe parcursul lunii aprilie. În timp ce Uranus este asociat cu perturbarea, poate aduce, de asemenea, un câștig neașteptat, pe măsură ce se conectează cu planeta expansiunii sau Jupiter. Această combinație are potențialul de a aduce dezvoltări noi și interesante în ceea ce privește toate lucrurile Taur, inclusiv bani, dragoste și oportunități neașteptate.

Cu Soarele și Mercur în Berbec, împreună cu o eclipsă, accentul pentru tine, Berbec, este să-ți faci cel mai bun sine în primăvara aceasta.
Când Jupiter părăsește Taurul pe 25 mai, acesta intră în Gemeni, a treia casă a ta care guvernează ideile și gândirea ta care se va extinde în următoarele 12 luni. Nu fi surprins dacă mintea ta se bate cu toate posibilitățile și potențialul pe măsură ce începem vara.

Mihai Voropchievici, despre cameleonii horoscopului: „Zodiile care calcă și pe cadavre ca să obțină ceea ce vor”

Jupiter în Gemeni va forma un sextil pentru Soarele sau ascendentul tău în acest an dacă te-ai născut între 20 martie și 11 aprilie. Sextilele sunt considerate norocoase și s-ar putea să nu încetinești mult atâta timp cât Jupiter îți sextileze Soarele și norocul tău ține. Comunicarea va fi importantă în acest moment, atât în ceea ce privește comunicarea ta cu ceilalți, cât și a lor față de tine. Așteaptă-te ca ideile tale să fie mari și îndrăznețe – în același mod în care îți trăiești viața. Dacă te-ai născut după 11 aprilie sau dacă ascendentul tău este mai mare de 22 de grade, Jupiter îți va sextila Soarele anul viitor.

Eclipsa de 8 aprilie din Berbec va cădea în prima ta casă a sinelui, punându-te în lumina reflectoarelor. Dacă a existat vreodată un moment pentru a străluci, acesta este acum – asigura-te doar că nu este vorba doar despre tine dacă ai un partener sau parteneri. Cele două eclipse de primăvară se încadrează în axa casei a 7-a-1, ceea ce necesită echilibru cu tine și partenerul tău sau cu alte relații apropiate. Nu uita, Berbec: nimeni nu este o perfect singur și este nevoie de alții pentru a realiza lucruri marete.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro