Două zodii vor cunoaște abundență magică. Portalul eclipselor aduce surprize pozitive

Există magie în curs de desfășurare după ce are loc prima eclipsă din 2024. Prin urmare, este important să adopti orice ritm divin îl stabilește universul, având încredere că abundența pe care o dorești este a ta.

27 mart. 2024, 18:23
Două zodii vor cunoaște abundență magică. Portalul eclipselor aduce surprize pozitive

Odată cu ea, s-a deschis Portalul divin al eclipsei, aducând evoluții pozitive, neașteptate, care să te ajute să obții abundență mai repede decât cresi că este posibil. Portalul eclipselor reprezintă un moment puternic din viața ta în care liniile temporale sunt accelerate, iar karma pozitivă poate curge mai liber, ajutând să-ți redirecționezi calea și să te aducă exact acolo unde trebuie să fii.

Eclipsa de Lună Plină în Balanță din 25 martie a adus lumina strălucitoare a adevărului asupra a ceea ce îți dorești și a modului de a începe să manifesti o viață pe deplin abundentă. Singura avertizare este că, în timp ce lunile pline aduc adesea finaluri, o eclipsă de lună este mai mult despre o realizare puternică sau un adevăr care pornește o nouă cale.

Zodiile care vor trăi o mare dezamăgire pe final de martie. Destinul îi lovește acolo unde îi doare mai tare

Aceasta înseamnă că probabil că vei fi direcționat să începi ceva sub această lunație și să continui să lucrezi la el până când este gata să se concretizeze cu Eclipsa de Soare cauzat de Luna Nouă din Balanță pe 2 octombrie.

Acesta este un moment pentru a păstra spațiu pentru tine, visele tale, ceea ce te simți chemat să urmărești și procesul de a-l manifesta în viața ta. În timp ce Eclipsele pot fi momente esențiale catalizatoare, trebuie, de asemenea, să realizezi că o poveste mai mare este întotdeauna în joc.

Prin urmare, este important să adopti orice ritm divin îl stabilește universul, având încredere că abundența pe care o dorești este a ta.

Iată cum portalul eclipselor aduce abundență acestor două zodii.

1. VărsătorAfirmarea abundenței: Sunt deschis să primesc abundența expansiunii.

Balanța este zodia care domneste asupra casei tale a abundenței, în timp ce o eclipsă de Lună te va ajuta să dezvălui ceva ascuns sau nevăzut anterior. În acest domeniu al vieții tale, poate fi o dorință, o oportunitate sau o anumită cale de viață care dintr-o dată pare atât de evidentă încât te întrebi de ce nu ai văzut-o înainte.

Dar această nouă conștientizare și perspectivă este și despre a fi într-un loc în care poți atrage abundența la care ai visat.

Fazele lunii și ciclurile eclipselor lucrează împreună, conectând ceea ce s-a întâmplat în trecut cu ceea ce se va întâmpla în viitor. Pentru a conștientiza ce poate însemna acest lucru pentru tine, este important să reflectezi la Luna Nouă din Balanță pe 14 octombrie 2023.

Zodiac chinezesc. Aceste 5 zodii se pot considera binecuvântate în Anul Dragonului de Lemn. Ce uși li se deschid  

Deși nu face parte dintr-un ciclu de eclipsă, această Lună nouă a început un proces pe care acum îl poti materializa și pogi începe să iei măsuri pe deplin, care va aduce acel moment de fructificare cu Eclipsa de Soare Balanță pe 2 octombrie.

Eclipsa de Lună Balanță va aborda teme de abundență, educație sau întoarcerea la facultate, spiritualitate, călătorii, oportunități de afaceri și noi începuturi. Aceasta este una dintre zonele diagramei de astrologie care iti oferă posibilitatea de a începe ceva. Doar că adesea, procesul de obținere a succesului este mai lent decât ți-ai putea da seama.

Fii atent la ceea ce s-a întâmplat pentru prima dată în viața ta în octombrie anul trecut, în timpul Lunii Noi din Balanță, apoi vezi cum s-a dezvoltat această temă în ultimele șase luni. Este timpul să acționezi, să duci acea idee la bun sfârșit și să realizezi că singurele vise care se manifestă sunt cele pentru care te pui în lucru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.