DOVADA că oamenii lui Iohannis au PLĂTIT oamenii la mitingurile violente. Cât au primit protestatarii VIDEO

Imagini scandaloase au fost surprinse la protestele de sâmbătă seara. Sunt dovezi că oamenii lui Iohannis au plătit oamenii să iasă în stradă la Cluj-Napoca, informează România TV. O discuţie despre negocierea preţului a fost înregistrată de un amator. În imagini se vede că omul ACL îi dă bani unui bărbat.

09 nov. 2014, 07:37
DOVADA că oamenii lui Iohannis au PLĂTIT oamenii la mitingurile violente. Cât au primit protestatarii VIDEO

Imaginile au fost surprinse de un cameraman amator la mitingul ACL organizat de Klaus Iohannis la Cluj-Napoca. Operatorul a surprins momentul în care un membru ACL îi dă altui bărbat o sumă de bani şi îi spune că va mai primi o parte din partea lui Nicoară, cel mai probabil Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj şi senator PNL, potrivit România TV.

La mitingul organizat de Iohannis la Cluj-Napoca au participat sute de persoane. Câţiva dintre ei au spus după terminarea mitingului că pentru a ieşi în stradă au primit câte 30 de lei fiecare.

Protestele au fost marcate de violenţă. Zeci de susţinători ai lui Klaus Iohannis din Timişoara au fost amendaţi, sâmbătă seara, de jandarmi, iar unul dintre ei s-a ales chiar cu dosar penal după ce a atacat jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

Vezi şi Klaus Iohannis cară oamenii cu autocarul la miting VIDEO