Dovada că PISICILE au NOUĂ VIEŢI: O MÂŢĂ a mai rămas cu OPT după ce o SĂGEATĂ i-a rămas înfiptă în CAP FOTO

O pisică din Noua Zeelandă a fost victima unui atac sângeros şi a rămas cu o săgeată înfiptă în cap, care i-a ieşit pe partea cealaltă. Cu toate acestea, ea a avut noroc că nu i-a atins creierul, motiv pentru care se va face bine.

23 oct. 2013, 17:08

Moo Moo, un pisoi de patru ani din Noua Zeelandă, a fost la un pas de moarte după ce stăpâna sa l-a găsit ascuns într-un tufiş din apropierea casei, rănit şi speriat, cu o săgeată înfiptă în cap, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Clip INEDIT. Gestul NOBIL făcut de o pisică pentru un căţel VIDEO

Felina a fost dusă de urgenţă la spital, iar doctorii au reuşit să extragă proiectilul. În prezent, poliţia îl caută pe cel care a rănit-o, o anchetă aflându-se în desfăşurare. Cu toate acestea, imaginile sunt cu adevărat şocante, iar faptul că animalul a supravieţuit este cu adevărat o mică minune. Mai mult, doctorii au declarat că se va face bine şi va rămâne doar cu o cicatrice.

Citeşte şi Mafia cu PATRU LĂBUŢE: O PISICĂ din Republica Moldova a fost prinsă DISTRIBUIND NARCOTICE

Mi s-a făcut rău când l-am văzut. Sper ca persoana care a făcut asta să fie prinsă sau cel puţin să îi pară atât de rău încât să nu mai facă aşa ceva niciodată„, a povestit Donna Ferrari.