Dovada clară că Anamaria Prodan iubeşte din nou. Mesajul postat pe Instagram, mai mult decât grăitor: „Deja locuieşte în inima mea”

Aflată în plin proces de divorţ de bărbatul cu care şi-a petrecut 15 ani din viaţă, Anamaria Prodan încearcă să-şi readucă viaţa pe un făgaş normal.

30 iul. 2022, 08:48

Se ocupă de afacerile ei, călătoreşte mult, are multe întâlniri şi, probabil, încearcă să-şi şi refacă viaţa. Impresara a fost , totuşi, foarte discretă cu viaţa ei amoroasă după despărţirea de Reghe, explicând, în repetate rânduri, că până nu se pronunţă divorţul, este încă soţia lui Reghe, deci nu va intra într-o altă relaţie.

Anamaria Prodan iubeşte din nou

Recent, impresara a postat pe Instagram un mesaj care ridică multe semne de întrebare.

Deja locuiește în inima mea. Și plănuiesc să fac orice ajustări ar fi necesare ca să fie o casă sigură pentru el, să locuiască în ea pentru totdeauna și să nu simtă niciodată nevoia să se mute.

O să o demolez dacă e nevoie, o să o reconstruiesc și o să o fac invincibilă, imună la cutremure, furtuni și incendii”, este mesajul transmis de agentul FIFA.

În urmă cu două luni, impresara a aruncat în spaţiul public informaţia că ar avea pe cineva, dar consideră că este mai bine să își trăiască iubirea în taină.

Citeste si Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Reghe, după ce echipa lui de fotbal a câştigat: „Pe meserie dă lecţii”

Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a mai spus Anamaria Prodan, la Star Matinal.