Dovlecii din poveste au răsărit la Cireşu. Un bostan are 100 de kilograme VIDEO

Publicat: Marţi, 24 Septembrie 2013 15:52 // Actualizat: Marţi, 24 Septembrie 2013 15:52 // Sursa: romaniatv.net

În grădina unui francez stabilit în satul argeşean Cireşu au crescut trei bostani uriaşi. Fiecare cântăreşte aproximativ 100 de kilograme. Localnicii spun că dintr-un singur dovleac ar putea face o plăcintă din care să mănânce 30 de persoane, timp de o săptămână.

Dovlecii uriaşi din comuna Cireşu (judeţul Argeş) au fost plantaţi în acelaşi timp cu ceilalţi, dar au crescut cum nimeni nu şi-ar fi putut imagina. Au fost botezaţi Giganţii din Paris, iar proprietarul lor, un francez, este foarte mândru de ei.

"Sunt seminţe speciale, din Franţa", a spus Yvan Mauffrey, pentru România TV, el adăugând că toţi vecinii îi cer acum seminţele "magice". El mai spune că vaca mănâncă în jur de zece zile dintr-un astfel de dovleac. 

Francezul nu se mulţumeşte cu dovlecii de 100 de kilograme şi vrea să aibă în grădina sa bostani mult mai mari. Asta după ce a auzit că în SUA sunt dovleci de peste 700 de kilograme, înalţi cât un om.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bostani de 100 kg bostani uriasi dovleci uriasi francez la ciresu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 oct 13:53
Votează email 0 email
...mai frumos”, a spus Villafane, fost profesor, devenit acum câţiva ani sculptor profesionist de dovleci. Citeşte şi Dovlecii din poveste au răsărit la Cireşu. Un bostan are 100 de kilograme VIDEO La grădina botanică din New York sunt aşteptaţi în acest...
25 sep 10:57
...stabilit în satul argeşean Cireşu au crescut trei bostani uriaşi. Fiecare cântăreşte aproximativ 100 de kilograme. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
24 sep 16:04
... În grădina unui francez stabilit în satul argeşean Cireşu au crescut trei...
1
EUR
4.8421
RON
28 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H