Dr. Călin Georgescu dă cărțile pe față despre COVID: Au găsit pretext să vadă ce faci, să controleze. Sclavia a fost mereu cea mai profitabilă afacere!

Dr. Călin Georgescu a vorbit despre apariția pandemiei de coronavirus și care sunt marile mize cauzate de noul virus care i-a îngrozit e oameni.

18 ian. 2021, 20:59
Dr. Călin Georgescu dă cărțile pe față despre COVID: Au găsit pretext să vadă ce faci, să controleze. Sclavia a fost mereu cea mai profitabilă afacere!

Dr. Călin Georgescu dă cărțile pe față despre COVID.  Expertul în domeniul dezvoltării durabile spune că cei care ”vor să ne conducă” au profitat din plin de pandemia cauzată de virusul chinezesc pentru a vedea îndeaproape ce facem.

Dr. Călin Georgescu dă cărțile pe față despre COVID. Anunțul făcut de specialist

”Nu e nici teorie, nici conspirație. Este doar dorința avidă a unora care nu se mai satură. S-a spus foarte mult și am asistat personal. De fapt cred că am asistat la toate negocierile mari în această lume, mai ales în domeniul în care m-am ocupat de protecția mediului. Pământul nu mai are resurse. Toate acestea au venit din lăcomia altuia. Nici pe departe nu e din ceea ce am fost instruit. Trebuie să avem grijă de cei care fură.

S-a spart o gheață a hoției. Se închide o cutie a Pandorei. Problemele sunt foarte complexe. E o oglindă cu sens unic. Ei vor să vadă și mai bine să vadă ce faci, mai ales cu acest COVID. Vor să controleze tot. Au luat tot. Libertatea putea să o ia, dar nu și emoția, gândul. Aici e omul suveran. Oamenii nu își dau seama că tocmai acest lucru vor să fie luat. Să simtă emoția, să simtă gândul, în așa fel încât să fii total dependent.

Sclavia a fost mereu cea mai profitabilă afacere dacă pot să spun așa, așa este și azi. Ne-au divizat între noi, ne-au înrrăit în așa fel încât cei care controlează aceste acțiuni absolut criminale nu pot avea armata necesară pentru a putea controla tot. Se bazează pe cei neștiutori. Alimentația a robit mintea omului, media la fel. Alergătura și fuga, la fel în așa fel încât omul și-a pierdut sinele său.

Nu trebuia să luăm de bună că autoritățile ne vor binele, nu cred că se trăiește (chiar înainte de pandemie) bine în România.”, a declarat dr. Călin Georgescu.