Dr. Oz: 5 cele mai noi trucuri ca să nu mai fii adormită toată ziua

Cafeaua ta de dimineaţă are nevoie de un ingredient special şi nu este vorba despre zahărul rafinat sau laptele pasteurizat. Sfaturile expertului.

06 oct. 2014, 03:36
Dr. Oz: 5 cele mai noi trucuri ca să nu mai fii adormită toată ziua

Noile trucuri împărtăşite de celebrul Dr. Oz te ajută să fii mai energică şi să faci schimbări simple ca să nu te simţi lipsită de vlagă toată ziua. Descoperă cât de simplu este să ai grijă de corpul tău, astfel încât el să-ţi poată oferi energia de care ai nevoie pe tot parcursul zilei!

1. Adaugă ulei de cocos în cafea

Dr. Oz recomandă să adaugi o linguriţă cu ulei de cocos extravirgin în cafeaua ta de dimineaţă. Astfel că în loc de zahăr şi lapte e de preferat să pui ulei de cocos şi să amesteci bine, deoarece acesta este un superaliment pentru creier şi previne apariţia inflamaţiilor în corp. Iar cafeaua protejează creierul şi îmbunătăţeşte memoria, astfel că ai deja o combinaţie perfectă. 

2. Fă o plimbare alertă după cină!

Potrivit specialistului, 18 minute de plimbare în pas alert imediat după masa de seară te poate ajuta să stimulezi activitatea creierului şi să te concentrezi mai bine. Acest lucru te va ajuta să te odihneşti bine noaptea şi să te trezeşti mai uşor dimineaţa.

3. Optează pentru alimente bogate în seleniu

Pentru a te încărca de energie este recomandat să consumi alimente bogate în seleniu măcar o dată pe săptămână. Acest mineral scade riscul de inflamaţii în corp care pot cauza probleme cu tiroida. Specialistul recomandă ciupercile pentru o masă bogată în seleniu.

4. Mănâncă un mic dejun copios şi o cină uşoară

Dacă mănânci mult în timpul zilei te poţi confrunta cu balonarea şi lipsa de energie. De aceea, specialistul recomandă să consumi mai multă mâncare la micul dejun când organismul o transformă mai uşor în energie şi nu vei avea probleme cu balonarea în timpul zilei. Masa de seară trebuie să fie mai uşoară şi în cantităţi mai mici. 

Citeşte mai mult pe eva.ro