Dr Oz: Cele mai puternice soluţii din mâncare pentru cele mai mari probleme de sănătate

Cu totii ne dorim sa avem o sanatate de otel. Iar, potrivit celebrului Dr. Mehmet Oz, acest lucru se obtine printr-o dieta sanatoasa. Pe langa cele 8 pahare de apa pe zi si 25 de grame de fibre, iata si alte sugestii din partea lui dr. Oz pentru a rezolva cele mai mari probleme de sanatate.

28 oct. 2017, 19:09
Dr Oz: Cele mai puternice soluţii din mâncare pentru cele mai mari probleme de sănătate

Alimentele bogate in omega 3 sunt cele mai bune pentru inima. Somonul, nucile si alunele sunt surse excelente de omega 3. Pastrati alunele si nucile in frigider pentru a nu se oxida. De asemenea, usturoiul si ceapa sunt foarte bune pentru mentinerea sanatatii inimii.

Si, daca tot vorbim de inima, nu putem trece cu vederea vinul rosu. Insa de ce este vinul rosu mai sanatos decat cel alb? „Vinul rosu contine resveratrol un antioxidant foarte puternic care s-a demonstrat a fi bun pentru inima”, spune Dr. Oz.

Cafeaua, Alzheimerul si Parkinsonul
Multi oameni vor fi bucurosi dupa urmatoarea remarca facuta de Dr. Oz – cafeaua este buna pentru sanatatea ta, consumata in cantitati moderate.
Cafeaua, conform mai multor studii, reduce riscul de a dezvolta cancer la ficat si lupta impotriva simptomelor date de Alzheimer si Parkinson.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...