Dragnea: Am cerut guvernului PSD să elimine corvoada numită Formularul 088, coşmarul oamenilor de afaceri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, că a cerut guvernului PSD să elimine, în această săptămână, "corvoada numită Formularul 088", care a fost "coşmarul oamenilor de afaceri", din cauza căreia mii de firme au fost blocate "abuziv". Dragnea susţine că această măsură nu are implicaţii bugetare, din contră, va stimula crearea de noi companii.

11 ian. 2017, 09:45
Dragnea: Am cerut guvernului PSD să elimine corvoada numită Formularul 088, coşmarul oamenilor de afaceri

„În 2016, Formularul 088 a fost coșmarul oamenilor de afaceri. O povară birocratică, din cauza căreia mii de firme românești au fost blocate abuziv! De altfel, este prima dată, în ultimii 8 ani, când numărul de firme închise a fost mai mare decât cel al firmelor înființate. Am spus, în Programul de guvernare, că măsurile de simplificare și debirocratizare constituie o prioritate pentru noi. Am și dovedit acest lucru, eliminând cele 102 taxe nefiscale. Continuăm!

ANAF-ul trebuie să-și facă treaba, fără a pasa însă responsabilitatea pe spatele antreprenorilor corecți. De aceea, am cerut guvernului PSD ca, în această săptămână, să elimine corvoada numită Formularul 088!”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Liderul social-democraţilor a precizat că „nu există implicaţii bugetare, din contră, va stimula crearea de noi companii”.

CITEŞTE ŞI: Liviu Dragnea vrea să-i taie salariul lui Iohannis: 21.500 de lei mi se pare exagerat. Vreau să revenim la 6.800 lei